Konferens på Pong Lindhagen

Vi vet att en lyckad konferens innehåller god mat och bra miljö. Hos oss på Pong Lindhagen gör vi det yttersta för att ni ska trivas.
Här sitter ni upp till 28 personer i styrelsesittning. Lokalen är också perfekt för nätverksfrukostar eller workshops. Det finns en liten scen med en en stor skärm och längs väggen tre tv-skärmar och för tydliga presentationer.

Maten

Som sagt, maten är viktig, hos oss äter ni gott på vår asiatiska buffé där vi dukar upp välsmakande förrätter, sushi, soppa och ett stort urval av varmrätter och friterade smårätter. Kaffe och dessert ingår såklart också.

Förmiddagskonferens

Tid: 08.00 - 12.00
Tillgång till Stora Salen med Wifi och presentationsutrustning.
Frukost med fralla, juice och kaffe. Till lunch ingår vår asiatiska lunchbuffé med välsmakande förrätter, sushi, soppa och ett stort urval av varmrätter och friterade smårätter. Kaffe och dessert.

Skicka förfrågan

Heldagskonferens

Tid: 08.00 - 17.00
Tillgång till Stora Salen med Wifi och presentationsutrustning.
Frukost med fralla, juice och kaffe. Till lunch ingår vår asiatiska lunchbuffé med välsmakande förrätter, sushi, soppa och ett stort urval av varmrätter och friterade smårätter. Under eftermiddagen serveras kaffe med tillbehör.

Skicka förfrågan

Öppettider

LUNCH:
Vardagar 10:30 - 14:30
BRUNCH:
Helg 11:00 - 16:00
MIDDAG:
Onsdag-lördag 17:00 - 22:00
Måndag-tisdag och Söndag 17:00 - 21:00