Konferens & Fest

PONG Lindhagen Konferens, PLK, är en ny anläggning på konferenssidan. PONG betyder träff eller träffpunkt på kinesiska varför vi är det perfekta valet. Vi har möjlighet att ta emot upp till 85 gäster i biosittning. Vi hjälper er med det lilla mötet till den stora festen/galan med kapacitet upp till 1 000 personer. Den lämpar sig utmärkt för alla tillfälle. bröllopet, 40 års festen, dopet eller den stora släktträffen. Den passar såväl privatpersoner som företag.

Vår anläggning ligger högst upp i Lindhagenshuset på Kungsholmen i Stockholm med moderna och fräscha lokaler. Här finns stort garage i huset, bra kommunikationsmöjligheter och närhet till Bromma flygplats och inte långt till flygbussarna till Arlanda.
STYRELSESITTNING
Man kan sitta upp till 28 personer i styrelsesittning. Våra gästers behov inför ett lyckat möte är vår högsta prioritet. Lokalen är också perfekt för nätverksfrukostar eller workshops. Det finns en liten scen och vi har 3 mindre tv-skärmar och en stor skärm där ni kan koppla in era datorer.

BIOSITTNING
Här kan man även sitta upp till 85 personer i biosittning.
SKOLSITTNING
Ni kan sitta upp till 56 personer i skolsittning.

KONFERENSLUNCH
Till lunch serverar vi Stockholms bredaste buffé. Här finns det verkligen något för alla. Magnus och Anders ser till att det serveras en högklassig husmanskost buffé. Våra duktiga asiatiska kockar ser till att både sushin och den asiatiska buffén alltid är välfylld. Till detta så ingår det en otrolig mjukglassbuffé, hembakat bröd samt kaffe eller te!
BRÖLLOP ELLER AW
Vi hjälper er med det lilla mötet till den stora festen/galan med kapacitet upp till 1 000 personer i hela vår anläggning. Den lämpar sig utmärkt för alla tillfällen, bröllopet, 40 års festen, dopet eller den stora släktträffen. Den passar såväl privat personer som företag. Eller varför inte ta med arbetskamraterna och ha en egen lite avskild After Work. Vår bar kan erbjuda er ett stort urval av drinkar, goda ölsorter och utsökta viner.
FRUKOST
Vi serverar frukost inne i konferensrummet eller ute i cafédelen. Vi kan erbjuda färskpressad apelsinjuice, yougurt med musli, hembakat bröd med ost och rökt skinka. Eller har du egna önskemål så tillgodoser vi dem gärna. Från Caféet kan du även få vilken god kaffe du önskar, tex Macciato, Latte eller färskbryggt kaffe.
Utanför lokalen finns de stora panoramafönster med utsikt över Kristineberg. Här kan vara skönt att ta en liten paus från konfererandet och ta en kaffe och njuta av lugnet. Det är även mycket fint att stå och ta en fördrink innan eller efter middagen.
FEST- OCH GALATILLSTÄLLNING
Man kan sitta upp till 100 personer i vår lokal Stora Salen. Är man flera kan vi arrangera hela restaurangen upp till ca 400 sittande gäster och ca 1000 minglande gäster.

KOREAN BBQ
Vi har här även KOREAN BBQ. Ni beställer olika sorters råvaror per 100 gram och grillar det direkt i våra ultramoderna grillbord som vi har importerat direkt från Japan. I startpaketet så ingår det alltid 3 olika såser samt olika tillbehör och obegränsat med grillgrönsaker. Vi har BBQ öppen alla dagar från 17.00.
3-RÄTTERS
Våra fantastiska kockar sätter gärna ihop förslag på en 3-rätters meny efter era önskemål och årstid. Ingenting är omöjligt, det är vår devis. Vi kan självklart också erbjuda vegetariska alternativ.
Dela sidan

Öppettider

LUNCH:
Vardagar 10:00 - 14:30
BRUNCH:
Helg 11:00 - 16:00
MIDDAG:
Onsdag-lördag 17:00 - 22:00
Måndag-tisdag och Söndag 17:00 - 21:00
 
 
God Jul och Gott Nytt År